Galaxy S22 Ultra: Kuasai Prestasi Peranti Premium Siri S - Glam Malaysia

Galaxy S22 Ultra: Kuasai Prestasi Peranti Premium Siri S

1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Memperkenalkan peranti siri S Samsung elektronik yang paling terkenal iaitu Galaxy S22 Ultra.  Keluaran kali ini bagi menawarkan gabungan terbaik kuasa siri Note dan prestasi siri S dalam satu peranti premium.

Mencatat nota yang anda tidak akan lupa dengan S Pen yang sangat licin sepantas yang anda fikirkan dan kuasakan, bersama bateri yang merakam video selama 50 minit selepas pengecasan selama 10 minit. Selain itu, dengan paparan Samsung yang paling terang dan paling cemerlang, Galaxy S22 Ultra telah dihasilkan untuk kandungan golden age yang memberikan movies and shows the screen they deserve.

Want to take photos like a pro? Kamera paling pintar Samsung membolehkan anda memilih kanta yang menceritakan kisah anda dan menampilkan tetapan seperti DSLR yang membolehkan anda menyesuaikan foto anda mengikut gaya anda sendiri. Adanya Mod Potret yang dipertingkatkan AI, anda boleh merakam rakan dan haiwan kesayangan anda dalam cahaya terbaik mereka setiap masa. Ingin mengetahui kesempurnaan maklumat grafik Galaxy S22 Ultra? Swipe sebelah..