Pengalaman Nightography Terbaik Samsung Galaxy S22 Ultra! - Glam Malaysia

Pengalaman Nightography Terbaik Samsung Galaxy S22 Ultra!

Merakam foto dan video detik berharga dengan Samsung Galaxy S22 Ultra yang pastinya perincian yang hebat ini bakal memberikan pengalaman nightography kualiti yang terbaik!

Meriahkan malam dengan Samsung Galaxy S22 Ultra semudah mungkin untuk merakam foto dan video detik berharga yang dihabiskan bersama orang tersayang. Kini Samsung ingin memudahkan pengguna dengan memperkenalkan Samsung galaxy S22 Ultra bagi menikmati perisian canggih dan ciri termaju, Samsung Galaxy S22 Ultra yang memastikan bahawa kenangan kegemaran anda disimpan dengan perincian yang hebat walaupun selepas matahari terbenam.

Memperkenalkan Nightography iaitu gabungan revolusioner perkakasan dan perisian yang menjadikan fotografi malam dan cahaya malap menjadi mudah buat pengguna. Teruskan membaca untuk mengetahui cara Galaxy S22 Ultra membantu anda menangkap foto dan video yang bertenaga!

#1

Menerangi kegelapan dengan nightography

Galaxy S22 Ultra menggunakan ciri nighttography seperti penyelesaian malam dan teknologi penderia piksel adaptif, untuk menghasilkan imej terang dan bertenaga secara optimum. Masuk secara automatik apabila anda mula mengambil foto dalam cahaya malap, penyelesaian Malam berfungsi dalam mod potret serta dengan lensa tele dengan zum optik 3x dan kamera hadapan untuk swafoto. Terdapat teknologi penderia piksel adaptif mengeluarkan butiran dan warna sesuatu pemandangan. Result? foto yang lebih terang dan jelas yang membawa anda ke saat yang tepat ia diambil.

See also
Selebriti Popular Yang Memilih Kru Belakang Tabir Sebagai Pasangan Hidup

#2

Low light? No problem

Siapa kata gambar yang menakjubkan hanya boleh diambil pada siang hari? S22 Ultra dilengkapi dengan penderia piksel 2.4um yang mengambil lebih banyak cahaya, untuk membolehkan anda menangkap potret yang jelas atau foto kumpulan dengan pelbagai sumber cahaya yang menarik yang bersinar selepas set.

#3

Tangkap dan fokus pada butiran yang betul

Dengan s22 ultra, anda tidak perlu risau tentang pencahayaan latar belakang yang memancarkan cahaya yang mempesonakan anda dan rakan-rakan terbaik anda dalam foto dan video dari malam anda. selain itu, telefon ini dilengkapi dengan kamera hadapan 40mp untuk swafoto yang jelas serta kamera kanta empat kali ganda dengan zum angkasa 100x yang membolehkan anda zoom ke bulan apabila ia muncul dari awan. Kamera ini juga dilengkapi dengan kanta kaca yang sangat jelas dan mempunyai salutan nano anti-reflektif untuk foto dan video waktu malam yang lebih licin dan jelas tanpa imbasan cahaya.

#4

Kongsi malam anda dalam pandangan yang jelas 

S22 Ultra bukan sahaja mengambil gambar yang luar biasa pada bila-bila masa tetapi telefon juga menggunakan penstabilan imej optikal dan penstabilan digital video untuk menangkap rakaman video yang lancar dan tajam, manakala kadar bingkai automatik membantu video anda mendapat pendedahan pencahayaan yang optimum walaupun dengan cahaya malap. Dengan mod pengarah, bertukar dengan mudah antara kamera depan dan belakang semasa rakaman untuk pengalaman vlogging yang menyeronokkan dari perspektif yang berbeza

See also
Hailey Bieber Perincikan Prosedur Pembedahan Selepas Serangan Strok Mini

#5

Tambahkan sentuhan peribadi pada foto dengan S Pen

Tambahkan coretan anda sendiri atau gaya pengeditan tandatangan yang membantu anda mengekspresikan diri anda dengan lebih baik. Dengan S Pen berguna yang disertakan dengan S22 Ultra, anda boleh mengubah pengalaman fotografi setiap hari dengan mudah. S pen membolehkan anda mengakses dengan pantas alat pengeditan asli telefon untuk menulis tangan, melukis atau menambah caption menggunakan pelbagai gaya teks dan warna. Ia juga membolehkan ketepatan tambahan semasa mengedit foto dan video supaya kandungan anda sedia untuk dikongsi pada warga socmed.

Artikel berkaitan: Samsung Mendominasi Galaksi Gajet Dengan S22 Ultra