Keselesaan: Kunci Utama Wanita Kala Bersenam - Glam Malaysia

Keselesaan: Kunci Utama Wanita Kala Bersenam

1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Koleksi Infiniti dan Meridian Wanita UA direka beserta ilmu bentuk tubuh wanita.  Anda layak tampil lebih selesa dengan inovasi baharu Under Armour.

Limits only exist when you set it yourself! Jadi teruskan, tingkatkan bar itu kerana misi Under Armour sangat jelas! It makes you better! Ia memperjuangkan kekuatan dan pemerkasaan wanita. Jenama ini juga menyokong wanita melalui semangat dengan reka bentuk dan usaha inovasi tanpa henti. Koleksi Infiniti dan Meridian Wanita baru UA membantu anda upgraded performance wear and  find your boundaries kemudian gear up! 

Apa yang anda gayakan semasa latihan dan senaman adalah penting, dan Under Armour berada di belakang anda. Dalam mewujudkan UA Infinity Bra, pakar kesihatan payudara, Dr Joanna Scurr dan Universiti Portsmouth UK bekerjasama untuk menghasilkan baju yang sesuai yang boleh diselaraskan dengan setiap badan wanita.

The flexible cups membantu mengimbangi kesan dan membentuk tubuh wanita secara semula jadi. Liquid foams pula memberi sokongan dengan mengikut bentuk infiniti iaitu bentuk payudara bergerak masuk semasa melompat dan berlari. Kini, anda boleh berusaha untuk menjadi versi terbaik diri anda tanpa mengorbankan keselesaan dan kebolehnafasan.

See also
Respons Eva Mendes Terhadap Foto Pertama Ryan Gosling Dalam Filem Barbie