Sofistikated, Lagi Tersendiri - Glam Malaysia
Sofistikated, Lagi Tersendiri 01

Sofistikated, Lagi Tersendiri

It’s Chic, Galaxy Z Flip4 boleh diperibadikan menuruti karakter anda yang tersendiri menerusi edisi Bespoke-nya! — Athisha Khan.

Kehadiran Samsung Galaxy Z Flip4 dipertingkatkan mengikuti ciri kegemaran para pemiliknya, menjadikannya instrumen mutakhir untuk mengekspresikan diri dengan konstruksi rekaan bergaya clamshell yang kompak. Hadir diperkasa dengan sisi yang lebih dinamik daripada edisi sebelumnya, Galaxy Z Flip4 berkebolehan untuk mengambil swafoto berkualiti tinggi terus dari layar skrin penutup yang mana; memanfaatkan kamera utama bersama fitur tangkapan pantas yang dinaik taraf.

Sofistikated, Lagi Tersendiri 03

Demikian, pemiliknya kini boleh memudahkan rakaman video berkualiti tinggi dalam mod Quick Shot, kemudian beralih ke mod Flex secara bebas tangan dengan melipatkan separuh Galaxy Z Flip4 untuk posisi menegak. Secara tidak langsung, mengimbangi golongan pengkarya kandungan dan vlogger untuk membuat kandungan tanpa peralatan tambahan.

Sofistikated, Lagi Tersendiri 02

Ditawarkan dengan rona Graphite, Pink Gold, Bora Purple, dan Blue; turut menawarkan pengguna untuk mengolahkan gaya tersendiri menerusi himpunan Bespoke Edition yang boleh disuaipadan mengikut citarasa masing-masing. Kerangka bagi siri kali ini juga tampil dengan kemasan berkabut atau matte. Lantas, mengurangkan kesan cap jari pada segenap permukaannya. 

See also
7 Filem Menarik Bakal Menemui Anda Pada Mac 2024

Sofistikated, Lagi Tersendiri 04

Memudahkan rencana dalam mengolahkan idea kreatif, pengkarya kandungan digital seperti Athisha Khan menyifatkan telefon pintar boleh lipat tercanggih ini sebagai satu peranti yang serba serbi sofistikated, “It’s Chic, lantas boleh diperibadikan menuruti karakter anda yang tersendiri menerusi edisi Bespoke-nya!”

Fungsi-fungsi kreativiti fotografi dan videografi ternyata menyempurnakan versi baharunya dengan fitur Single Take, Panorama, Slow-mo, Time-lapse serta Director’s View. Di samping itu, prestasi kameranya dalam situasi yang bercahaya malap juga boleh dipertingkatkan dengan kejelasannya menggunakan Night Mode. Secara tidak langsung memberikan piksel rona juga perincian resolusi yang lebih baik.

Pautan berkaitan: Kuasa Berbilang Tugas