Who isn’t a fan of Shangri-La Hotels and Resorts? - Glam Malaysia

Who isn’t a fan of Shangri-La Hotels and Resorts?

 

Shangri-La Hotel, Kuala Lumpur, is the perfect urban oasis for exploring the city and some luxurious downtime. Lebih-lebih lagi apabila hotel berprestij ini menawarkan staycation yang didedikasikan buat si kecil bersama keluarga. Dan dengan sambutan yang memberangsangkan untuk pakej Easter and Summer, Hotel Shangri-La, Kuala Lumpur telah melanjutkan tawaran ini sehingga 15 Disember 2019, hanya pada Jumaat dan hujung minggu.APA YANG MENARIK?

Segala-galanya untuk si kecil. Tiga hari bermula pada hari jumaat, sabtu dan ahad, si kecil pastinya akan ‘sibuk’ dengan aktiviti yang menarik.

PASPORT AKTIVITI

Sesi pagi dimulakan dengan senaman Yoga di bersebelahan kolam renang untuk meningkatkan kekuatan otot dan meningkatkan kesihatan peredaran sebelum menikmati sarapan bufet yang enak di tempat makan sepanjang hari di hotel di Lemon Garden. Dan diikuti dengan sesi fish feeding di kolam ikan koi bersebelahan Lemon Garden Terrace. Pada sebelah malam pula, si kecil berpeluang menikmati wayang (filem-filem mesra kanak-kanak terpilih) di bilik serbaguna. Bagi yang gemarkan aktiviti luar, Shangri-La turut menyediakan perkhidmatan Shuttle ke KLCC dan melawat Avenue K untuk pengalaman taman aktiviti indoor-all-in-one di Super Park. Ia meliputi tiga kawasan bertema yang terdiri daripada 20 aktiviti yang menyeronokkan untuk semua peringkat umur. Sebagai alternatif, sertai sesi Zumba Keluarga (di atas tanah) yang dilatih di kolam renang di Tahap 2. Jika anak kecil anda mempunyai bakat untuk memasak atau membakar, daftarkan mereka untuk Kitchen Tour, yang termasuk melawati ruang dapur di Lemon Taman yang diikuti dengan sesi memasak atau membakar selama 15-30 minit. Chef akan memberikan si kecil inspirasi dan berkongsi pengetahuan mengenai semua perkara berkaitan makanan!

See also
Raja Charles III Disahkan Menghidap Kanser

Mulai sekarang hingga 15 Disember 2019, menempah untuk menginap di Family Premier Suite secara langsung di https://www.shangri-la.com/kualalumpur/shangrila/ Aktiviti-aktiviti yang mesra keluarga akan diadakan pada waktu yang berlainan pada hari Jumaat dan hujung minggu. Pendaftaran boleh dilakukan semasa mendaftar masuk.